Philips

Köp Philips LED-lampor på Batterionline. Här hittar du ett stort urval av miljövänliga ljuskällor... Läs mer

Köp Philips LED-lampor på Batterionline. Här hittar du ett stort urval av miljövänliga ljuskällor från den kända och erkända holländska tekniktillverkaren. Vi har ett urval billiga Philips LED-lampor med flera olika uttag. Du hittar de vanliga Philips LED-lamporna E14, E27 samt strålkastarna MR16, GU10 och AR111. Utrusta dina lampor med en energisnål ljuskälla som kan ge dig ett gott samvete både i förhållande till miljön, men även i förhållande till din ekonomi, då du kan spara upp till 80 % i din strömförbrukning.

Du kan alltid hitta bra Philips LED-lampor erbjudanden på Batterionline. Vi har ett stort utbud av ljuskällor i alla typer och till billiga priser.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Mest populära i denna kategori

LED-lampor från Philips

LED-lampor Philips är en av de absolut bästa ljuskällorna du kan hitta på marknaden. Den holländska tillverkaren av tekniska apparater är kanske mest känd för sin VHS-, DVD- och TV-produktion genom åren, men de tillverkar även Philips LED-lampor i den utsträckningen. Faktum är att en av de viktigaste uppfinningarna för tillverkaren är deras kolglödlampor, som var enormt populära i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Deras kolglödlampor har sedan dess blivit ett mer miljövänligt och energieffektivt alternativ i form av ljuskällan vars förkortning står för Light Emitting Diode.

Köp Philips LED-lampor på Batterionline. Här kan du alltid hitta billiga Philips LED-lampor och många andra typer av ljuskällor. Vi har ofta Philips LED-lampor på erbjudande och ett stort utbud av olika socklar.

Det är därför du ska välja Philips LED-lampor

Light Emitting Diode är en elektronisk diod som omvandlar energi i form av ström till ljus. Denna typ av ljuskälla är framtidens ljus, och fysiken bakom den utvecklas ständigt snabbt. Detta är en ljuskälla som är mycket mer miljövänlig än glödlampor och halogenlampor, då livslängden är längre och energiförbrukningen lägre. Dessutom genererar denna ljuskälla ingen onödig värme, så majoriteten av energin omvandlas till ljus, till skillnad från alternativen.

Denna typ av ljuskälla ska ses som en investering snarare än ett dyrt alternativ till hembelysning. Philips LED-lampor är upp till 5-6 gånger mer energieffektiva än glödlampor. Livslängden är upp till 40 gånger längre, och strömförbrukningen syns på elräkningen. Allt annat lika kommer därför dina Philips LED-lampor att kunna sitta i lampan mycket längre än vad en glödlampa skulle göra.

Så väljer du rätt LED-lampor Philips

När du ska välja dina Philips LED-lampor måste du först och främst hitta rätt typ. Glödlampans bas avgör vilka Philips LED-lampor som är lämpliga för dina lampor. När det kommer till Philips LED-lampor är de vanligaste uttagen de som heter E27 och E14.

Philips LED-lampor E27

Philips LED-lampor E27 har sockeln som heter E27, vilket är en stor och rund sockel, som vi känner till från de gammaldags glödlamporna. De används ofta för golvlampor och större lampor i allmänhet. Om du tidigare har använt glödlampor för dessa lampor, satsa inte på samma effekt mätt i watt som du gjorde tidigare. När det kommer till LED-lampor 21 Philips är Watt helt enkelt ett uttryck för förbrukningen och inte effekten, och därför kommer du upptäcka att värdet för Watt-förbrukningen blir mycket lägre med Philips LED-lampor. Du ska istället leta efter Lumen som är ett uttryck för effekten. Hos Batterionline kan du hitta en guide som kan hjälpa dig att hitta rätt Lumenvärde för din lampa.

Philips LED-lampor E14

Philips LED-lampor E14 har basen som heter E14, vilket är en mindre sockel som används väldigt flitigt. Ursprungligen kallades E14-sockeln och därmed även Philips LED-lampor E14 för ljuslampor, eftersom deras design var tänkt att ersätta ljus i kyrkkronor. Dessa ljus kallades kerts. E14-sockeln och därmed även Philips LED-lampor E14 används idag i mindre lampor som bordslampor, vägglampor och givetvis även ljuskronor. Här måste du även titta på Lumenvärdet när du ska bedöma vilken effekt du behöver för din lampa.

Oavsett om du letar efter ett E27-sockel, E14-sockel eller en helt tredje typ så erbjuder vi på Batterionline ofta Philips LED-lampor. Vi har även ett stort utbud av alternativa ljuskällor som halogenlampor och lysrör.

Batterionline.se: © 2003-2024