AA-batterier

Här ser du vårt urval av engångsbatterier i AA-storlek. Vi har välkända varumärken som DURACELL, ... Läs mer

Här ser du vårt urval av engångsbatterier i AA-storlek. Vi har välkända varumärken som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell och Varta.
Du kan använda AA-batterier för t.ex. spelkonsoler, fjärrkontroller, leksaker, musikspelare och digitalkameror.

Du kan också köpa uppladdningsbara AA-batterier. Vi rekommenderar Panasonic eneloop.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 40

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 40

Sida
per sida

Endast de bästa AA-batterierna

Vi säljer bara de bästa AA-batterierna på marknaden, nämligen de från välkända märken som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell och Varta.. Vi har bra avtal med våra leverantörer vilket gör att vi kan ge dig bästa möjliga pris. Du hittar därför billiga batterier i storleken AA här, utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Titta igenom vårt utbud och hitta ett bra erbjudande på just det AA-batteri du behöver.

AA-batterier för småsaker med hög strömförbrukning

AA-batterier används för mindre föremål som du ofta också ser AAA-batterier användas till. Det kan t.ex. vara leksaker, kameror, rakapparater, datormöss och många andra mindre elektroniska föremål. Skillnaden mellan ett AA- och AAA-batteri är storleken och energikapaciteten på själva batteriet. Även om de två batterityperna har samma mängd spänning, finns det vanligtvis mer energi i ett AA-batteri. För elektroniska föremål som har en hög strömförbrukning kommer du ofta att upptäcka att du behöver använda AA-batterier istället för AAA-batterier.

AA litiumbatterier

Om det är ett elektroniskt föremål som antingen används utomhus eller har hög strömförbrukning, då kan vi rekommendera att du väljer ett litium AA-batteri, eftersom de tål extrema väderförhållanden. Ett litiumbatteri är resistent mot temperaturer så låga som -40°C och upp till 60°C.

Köp AA-batterier i större kvantiteter

För dig som behöver mycket AA-batterier rekommenderar vi att du tar en titt på vår kategori för storköp av alkaliska AA-batterier. När du handlar hos oss har du möjlighet att få förmånliga priser om du handlar i större kvantiteter. Få ett bra erbjudande genom att köpa flera på en gång!

Batterionline.se: © 2003-2022