Startbatterier

Bilbatterier är viktiga för att hålla din bil igång. På Batteri Online erbjuder vi ett stort utbu... Läs mer

Bilbatterier är viktiga för att hålla din bil igång. På Batteri Online erbjuder vi ett stort utbud av bilbatterier som passar alla biltyper. Vi har ett brett urval av batterier i olika storlekar, kapaciteter och ampereklasser. Våra produkter är av hög kvalitet och designade för att klara tuffa väderförhållanden. Vi har även batterier speciellt framtagna för hög prestanda i de mest krävande situationer. Vi erbjuder även laddare och boosters för ditt bilbatteri. Se vårt stora utbud av bilbatterier och tillbehör och hitta den produkt som passar dina behov. Vi levererar högkvalitativa produkter till ett konkurrenskraftigt pris.

Korsreferenssökning

YUASA MC-Batterifinder

Batterivælger

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 486

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 486

Sida
per sida

Hur länge håller ett bilbatteri?

Ett godkänt bilbatteri har en livslängd på upp till sex år. Det beror dock på underhållsskicket för bilens elektriska konstruktion.Det är också viktigt att hålla koll på batteriets ålder och att få det undersökt och laddat regelbundet. Det rekommenderas också att det regelbundet testas av en fackman för att säkerställa att det är i gott skick.

Vilket bilbatteri passar min bil?

Det beror på din bils märke, modell och år. Det är viktigt att välja ett bilbatteri som passar din bil så att den fungerar optimalt. På Batteri Online har vi ett stort utbud av bilbatterier som passar alla typer av bilar. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt batteri till din bil. Kontakta gärna vår kundtjänst på info@batterionline.se eller 010 888 66 87 så hjälper vi gärna till.

Viktiga specifikationer när du väljer bilbatteri?

Batterikapacitet

Detta är det viktigaste att tänka på när du väljer bilbatteri. Kapaciteten anger hur mycket energi batteriet kan leverera. Den måste vara tillräckligt stor för att kunna starta bilen och upprätthålla strömförsörjningen.

Volt

Batterispänningen är en annan viktig parameter. Den ska vara kompatibel med bilens elsystem och rekommenderad spänning för bilen.

Kallstartsström

Kallstartsström är väsentlig för att säkerställa att batteriet har tillräckligt med ström för att starta bilen. Ju högre kallstartström, desto bättre.

Storlek och vikt

Detta är viktigt eftersom det avgör om batteriet får plats i bilens motorrum. Batteriets storlek och vikt måste vara kompatibel med bilens specifikationer. Cykla Cykel är antalet laddningar och urladdningar ett batteri kan utföra innan det förlorar sin kapacitet. Ju högre cykel, desto bättre.

Temperaturgränser

Ett bilbatteri måste ha en viss temperaturgräns för att fungera optimalt. Den måste kunna fungera inom ett brett temperaturområde, vilket inkluderar de flesta väderförhållanden.

Batterionline.se: © 2003-2022