Ficklampor

På Batterionline har vi ett stort utbud av LED-lampor för alla tänkbara ändamål. Ett av våra leda... Läs mer

På Batterionline har vi ett stort utbud av LED-lampor för alla tänkbara ändamål. Ett av våra ledande varumärken är COAST, världskända för sina super robusta och starka ficklampor.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 99

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 99

Sida
per sida

Oavsett om du behöver en ficklampa för allmänt hemmabruk, vandring eller för professionella uppgifter, har COAST en ficklampa som passar dina behov. Från det lilla nyckelringsljuset, till den oöverträffade XP18R, som kan lysa upp till 3650 lumen och används av räddningsarbetare, poliser och militärer över hela världen.

COAST LED-lampor är förknippade med krav på kvalitet och alla kommer med 5 års garanti. Som kund ger det dig trygghet att din lampa kan hålla även i de mest krävande situationer; till exempel på vandringar och expeditioner där utrustningen bara MÅSTE fungera.

COAST tillverkar även LED-lampor för många olika ändamål. Deras utbud sträcker sig från pannlampor och campingljus till både vattentäta och uppladdningsbara lyktor. Gemensamt för alla produkter är att de har lång batteritid, högt antal lumen och är gjorda av otroligt robust kvalitet.

En annan fördel med COAST LED-lampor är deras mycket enhetliga ljusmönster genom Pure Focus Optic System, som säkerställer ett enhetligt ljusmönster på upp till 94%. Det gör att du slipper tydliga mörka linjer eller ringar i ljusbilden, som annars finns i många ljus med justerbar fokus.

Kort sagt, du måste välja en COAST LED-lampa om du letar efter bästa kvalitet, oöverträffad ljuseffektivitet och lång livslängd för dina lampor och lampor.

Batterionline.se: © 2003-2024