C / Baby batterier

I vårt urval av engångsbatterier i storlek C ingår bl.a. välkända varumärken som DURACELL, Maxell... Läs mer

I vårt urval av engångsbatterier i storlek C ingår bl.a. välkända varumärken som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell och Varta.

Ett batteri storlek C används ofta i t.ex. lampor, leksaker, klockor och gettoblaster.

C-batterier finns även som uppladdningsbara batterier som kan användas om och om igen.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 18

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 18

Sida
per sida

Stort urval av C-batterier

Letar du efter ett nytt C-batteri? Då har du kommit rätt, för vi har ett enormt urval av engångsbatterier i storlek C. Alla våra batterier är från välkända tillverkare som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell och Varta. Du kan alltid hitta ett bra pris på C-batterier hos oss då vi köper in större mängder för att kunna ge dig bästa möjliga pris.

C, baby eller LR14 batteri?

Kärt barn har många namn, och C-batteriet går även under namnet babybatteri eller LR14-batteri. Denna typ av batteri används vanligtvis i vardagselektronikprodukter, såsom dörrklockor, leksaker, radioapparater, cykelljus och liknande.

Uppladdningsbara LR14-batterier

Om du ska välja ett vanligt C-batteri eller ett som kan laddas beror till stor del på vad du ska använda batteriet till. Precis som med AAA-, AA-, D- och E-batterier är ett engångsbatteri bäst om din elektroniska enhet används sällan. Ett uppladdningsbart C-batteri är en bättre lösning om du använder den elektroniska enheten ofta, till exempel radio eller leksaker.

Laddningsbara batterier är också ett bra val om du vill värna om miljön och samtidigt spara pengar. De bästa uppladdningsbara batterierna kan laddas upp till 2100 gånger. Vi har både ett stort utbud av uppladdningsbara C-batterier och själva laddaren för C-batterier.

Volymrabatt på C-batterier

Bland våra batterier hittar du ett av Sveriges största utbud av vanliga och uppladdningsbara C-batterier och är du ute efter ett stort parti kan du spara mycket pengar!

Vi säljer även större partier av C-batterier, så du kan få mängdrabatt när du köper många batterier åt gången. Titta närmare i vår kategori för storköp av C-batterier och hitta ett bra erbjudande.

Batterionline.se: © 2003-2022