LED-lampor

LED-lampor är en energieffektiv ljuskälla med lång livslängd, vilket gör dem idealiska när du vil... Läs mer

LED-lampor är en energieffektiv ljuskälla med lång livslängd, vilket gör dem idealiska när du vill minska din energiförbrukning. LED-lampor finns i en mängd olika färger och stilar, så du kan hitta en som passar dina behov och stil. De kan även användas för både inomhus- och utomhusbelysning.

Visa som Listvy Rutnät

2 artiklar

per sida
Visa som Listvy Rutnät

2 artiklar

per sida

Nu kan du få billiga LED-lampor och spara pengar på elräkningen

Även om du inte kan så mycket om belysning och LED-lampor så har du säkert hört talas om Watt, volt och färgåtergivning. Idag mäts effekten av en LED-lampa, en LED-spot och annan belysning i lumen snarare än watt.

Du kan få billiga LED-lampor med samma höga effekt och Lumen som dina glödlampor. Idag har LED-lampor samma effektiva spridningsgrad, om inte bättre, än glödlampan. De flesta LED-lampor är också dimbara och har en färgåtergivning som också är starkare än en glödlampa.

Ändå kan du spara mycket pengar genom att investera i en billig LED-lampa. För det första är LED-lampor särskilt energieffektiva. De är upp till 5-6 gånger effektivare än glödlampor. Deras livslängd är upp till 40 gånger längre, och deras strömförbrukning är mycket lägre i förhållande till den avkastning de ger.

Genom att investera i LED-belysning får du inte bara en billig LED-lampa när du köper den, utan även när du använder den. Varje gång du väljer att köpa en LED-lampa sparar du upp till sju köp av glödlampor.

Kan du nu också få rätt LED-lampa?

Hos Batterionline kan du köpa alla sorters LED-lampor. Vi har billiga LED-lampor E27, billiga LED-lampor E14, billiga LED-lampor G9, billiga LED-spot GU10 och många fler.

När du ska välja rätt LED-lampa kan spridningsgraden vara en indikator på hur ljuset ser ut i vardagsrummet eller i köket. Om LED-lampan ska monteras i en lampa utan lampskärm, eller där lampskärmen är väldigt tunn eller kanske helt klar, är det viktigt att din LED-lampa har en hög spridningsgrad. Om spridningsgraden är för låg och lampskärmen är genomskinlig kommer ljuset att se ut som om det har splittrats. Lampan kommer att lysa mer nedtill än upptill.

Hos Batterionline kan du även köpa LED-lampor med särskilt hög spridningsgrad. Du kan till exempel få Philips E27 LED-lampor med en spridningsgrad på 180.

Batterionline.se: © 2003-2022