Trädgårdstraktor

Om du upptäcker att ditt trädgårdstraktorbatteri är urladdat, kollapsat eller kanske har börjat k... Läs mer

Om du upptäcker att ditt trädgårdstraktorbatteri är urladdat, kollapsat eller kanske har börjat korrodera, så kan det vara dags för ett nytt batteri till din trädgårdstraktor. Hos Batterionline har vi samlat ett stort urval av olika batterier för just din typ av trädgårdstraktor. I vårt sortiment kan vi erbjuda batterier till både moderna elektriska trädgårdstraktorer och till de klassiska trädgårdstraktorerna med förbränningsmotorer som behöver ett startbatteri. När du tittar på ett trädgårdstraktorbatteri finns det flera kriterier du kan välja mellan, inklusive: spänning, ampere, polposition, pris och märke.

Visa som Listvy Rutnät

6 artiklar

per sida
Visa som Listvy Rutnät

6 artiklar

per sida

Kom ihåg ett batteri till din trädgårdstraktor

Under våren, sommaren och hösten är trädgårdstraktorn med största sannolikhet oumbärlig, och är en stor del av det utomhusarbete som utförs i trädgårdar, på gårdar, nedlagda gårdar och hemman.

Det är allt från att köra trädgårdsavfall, kakel, sten, gårdsrivning till gräsklippning. Alla dessa uppgifter kräver en maskin och det är här din välfungerande trädgårdstraktor naturligtvis kommer in i bilden. Men innan din trädgårdstraktor är funktionell krävs ett pålitligt batteri. Därför är det såklart synd om ditt batteri är tomt eller har rasat så att du inte kan utföra dina trädgårdsuppgifter. Genom att välja batteri till din trädgårdstraktor från Batteribyen är du garanterad både kvalitet och inte minst ett bra pris.

Om du ägnar dig åt den klassiska förbränningsmotorn och behöver ett startbatteri kan vi rekommendera märkena Garden och MTD. Dessa tillverkare tillhandahåller pålitliga batterier som ger dig lång batteritid och prestanda.

Omvänt, om du har en elektrisk trädgårdstraktor eller gräsklippare, då är vårt Multipower trädgårdstraktorbatteri ett sublimt val.

Vad du än behöver har vi ett extraordinärt urval av 12v spänningsbatterier med olika kapaciteter inklusive 18 Ah, 26 Ah och 30 Ah.

Hos oss är kvalitet alltid i första hand, därför säljer vi endast batterier till trädgårdstraktorer från de mest välrenommerade tillverkarna såsom:

- Stiga
- Rider
- Husqvarna
- MTD smart
- John Deere
- Johnsered
- Garden
- Multipower

Underhåll av din trädgårdstraktor batteri

När trädgårdstraktorn har ställts i boden eller ladugården för vintern kanske du inte tänker på det igen förrän till våren, när gräsmattan ska klippas eller bokhäcken klipps och du behöver köra bort grenar - detta kan vara ett misstag och kan kosta mycket pengar ett nytt batteri. Ett trädgårdstraktorbatteri tjänar på att användas och därmed laddas ur och laddas ofta. Sitter den en hel vinter utan att aktiveras kan battericellerna kollapsa och det kommer att resultera i att du måste byta batterisyra eller kassera ditt nuvarande trädgårdstraktorbatteri.

Vintertid kan du med fördel aktivera batteriet genom att helt enkelt slå på trädgårdstraktorn eller ladda batteriet med en automatisk laddare en gång i månaden. På så sätt underhåller du ditt batteri året runt och får ut det bästa av vår produkt.

Hjälp att hitta ett batteri för trädgårdstraktor

Har du frågor om ditt val av trädgårdstraktorbatteri, behöver vägledning för optimal användning eller annan hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss på info@batterionline.se eller 010 888 66 87. Vi har många års erfarenhet av batterier, och hjälper gärna till att hitta rätt trädgårdstraktorbatteri till din maskin. Kom ihåg att på Batterionline.se är du alltid bara några dagar ifrån att ha ett nytt batteri till din trädgårdstraktor då vi har 1-3 dagars leverans. Var därför inte rädd om olyckan är framme och ditt nuvarande batteri är skadat, kollapsat eller på annat sätt ur funktion.

Våra batterier levereras alltid i skyddande förpackningar och är redo att användas utan ytterligare laddning.

Batterionline.se: © 2003-2022