• Telefon

  010 888 66 87

  Måndag till fredag ​​10:00 - 15:00
  (lunchstängt 12.00-13.00)
  Vi talar danska eller engelska.  telephone
 • mail
 • Live Chatt

  Vår chatt är vanligtvis synlig under öppettiderna:

  message
 • Prismatch

  Bästa pris på vårt stora utbud av produkter
  Därför erbjuder vi prismatch
  Läs mer här

  Sertifisert E-handel Norge

 

Batterionline.se
c/o LKD Sverige Filial
Genvägen 1
231 62 Trelleborg

Organisationsnr: 516411-4901

E-mail: info@batterionline.se

Batteri Online erbjuder privatpersoner och företag kvalitetsbatterier till konkurrenskraftiga priser. Vi behandlar varje beställning efter bästa förmåga så att du får de bästa produkterna så snabbt som möjligt och till ett bra pris.

Genom att använda Internet som vår försäljningskanal sänker vi driftkostnaden nämnvärt då vi inte behöver några lyxiga lokaler och heller inte lägger ned några pengar på dyra försäljningskataloger etc. Batterierna som du hittar i vår nätbutik är därför billigare än de du hittar i varuhusen eller på köpcentret.

Batteri Online har fokus på att alltid leverera färska batterier av god kvalitet och vi arbetar därför med fjärrlager. Vårt fjärrlager i Danmark är stor och omsättningen av varor är mycket hög. På så sätt slipper vi riskera att batterierna ska bli gamla och dåliga och vi kan därför hela tiden garantera dig färska batterier. Alla beställningar vi skickar levereras via DHL / UPS utan några dolda avgifter.

Vi utvidgar sortimentet varje dag och om det är något du inte hittar ska du inte tveka att kontakta oss. Vi återkommer så snabbt som möjligt med produkten till ett bra pris. Om du tvekar gällande vilken produkt som bäst passar ditt behov får du gärna kontakta oss via e-post eller slå en signal på telefon.

Vi jobbar hårt för att Batteri Online ska vara en enkel och användarvänlig webbutik. Har du några önskemål eller förslag sätter vi stort värde på om du kontaktar oss så att vi kan bli ännu bättre.

Tack för att du tog dig tid att besöka vår webbsida, vi hoppas att du trivs och att du får en trevlig köpupplevelse. :)

 

1. Frakt

1.1 Vilka leveransalternativ erbjuder vi?

På Batterionline erbjuds 3 olika fraktalternativ:

Postnord till ombud fra 49 SEK*.
UPS hemleverans – pris beror på beställningens vikt*.
Dachser – pris beror på beställningens vikt.

* Undantag råder för farligt gods och på varor som är för tunga att hantera manuellt och som ej kan skickas med UPS – dessa försändelser skickas istället med Dachser och frakten beror på beställningens vikt.

1.2 Vad kostar frakten?

Frakten ligger normalt på 49SEK.* Du kan välja mellan de tillgängliga transportörerna i kassan, där priserna för de olika alternativen kommer att visas. Priset beror på vilken typ av artikel du köper och adressen den ska levereras till.

* Undantag råder för farligt gods och på varor som är för tunga att hantera manuellt och som ej kan skickas med UPS – dessa försändelser skickas istället med Dachser och frakten beror på beställningens vikt.

2. Jag vill avbeställa, ändra eller returnera min beställning

2.1 Hur returnerar jag en vara? (Om jag har köpt fel produkt eller ångrar köpet)

Du returnerar dina varor helt enkelt genom att skicka varorna tillbaka till oss samt bifogar ditt ordernummer plus noterar att du har ångrat köpet.
Vi returnerar sedan pengarna till ditt kort när vi har mottagit paketet. Behandlingstiden är 3-4 arbetsdagar.
Adressen du ska skicka till är:
Batterionline.se
Genvägen 1
231 62 Trelleborg
Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss.

2.2 Hur avbeställer jag min order?

Om din beställning ännu inte har skickats, kontakta vår kundtjänst snarast möjligt, så makulerar vi din beställning. Kontakta oss per telefon (010 888 66 87) eller via e-post, eftersom vi inte kan stoppa din beställning när den är packad och sorterad.

2.3 Kan jag ändra eller lägga till mer i min order?

Om du har betalat med kreditkort kan vi tyvärr inte lägga till mer i din beställning, eftersom vi inte kan dra av ett större belopp än den summa du har godkänt.

Om du har beställt en fel vara eller att varan är slutsåld kan vi hjälpa till att ändra din beställning om du kontaktar vår kundtjänst.

3. Hur hittar jag det korrekta batteri till min laptop?

Generellt är det bäst att söka efter batteriets modellnamn/nummer istället för modellnamnet på den enhet som batteriet ska passa till

3.1 HP (Hewlett Packard)

För att hitta rätt laptopbatteri för din HP-dator behöver vi veta det ursprungliga batteris spare part nummer. Det heter vanligtvis 6 siffror och slutar på -001. Såsom "Replace with HP SPARE 756743-001"

Detta är sökbart i vår sökruta på webbplatsen om det är ett batteri vi säljer.

Om du inte hittar det efter att ha sökt efter det, kontakta vår kundtjänst så kan vi se om det är ett vi kan skaffa till dig.

3.2 Apple (Macbook)

För att hitta rätt laptopbatteri för din Macbook behöver vi veta det ursprungliga reservdelsnumret.Det kallas 5 siffror och börjar med A. Såsom "A1492"

Detta är sökbart i vår sökruta på webbplatsen om det är ett batteri vi säljer.
Om du inte hittar det efter att ha sökt efter det, kontakta vår kundtjänst så kan vi se om det är ett vi kan skaffa till dig.

4. Vilken laddare rekommenderar ni jag ska använda till mitt 6V/12V batteri?

Vi rekommenderar att batterier endast laddas med högst 1/6 av batteriets kapaciteten. Om en laddare med för hög kapacitet används blir batteriet överbelastat och går sönder.

Till exempel: Ett 12v blybatteri med en kapacitet på 60Ah - här rekommenderas maximalt en laddare med en laddningsström på 10A per timme.

5. Hur hittar jag det korrekta batteri till min telefon?

Generellt är det bäst att söka efter batteriets modellnamn/nummer istället för modellnamnet på den enhet som batteriet ska passa till

5.1 Samsung

För att hitta det korrekta batteriet till din telefon, är det bäst, att söka ut från batteriets modellnummer.

5.2 DORO

För att hitta rätt batteri är det bäst att söka efter modell- eller partnummer på batteriet.

Hos DORO heter dessa t.ex. "DBC-800A" eller "BDA-2000A". Detta står skrivet på originalbatteriet.

5.3 Nokia

För att hitta rätt batteri är det bäst att söka efter batteriets modell- eller partnummer.

Hos Nokia kallas dessa till exempel "BL-5C" eller "BL-4U".

6. Hur väljer jag korrekt batteri till min elscooter?

Elscooter använder oftast bly-batterier och här skiljer man mellan dem i typer. Batterier finns för start, standby / back-up och förbruk. För en elscooter som inte går på el måste du använda förbrukningsbatterier.

7. Hur väljer jag korrekt batteri till min bil, MC eller andra fordon?

På Batterionline.se har vi ett samarbete med japanska Yuasa, och vi har en batterifinnare, där du kan slå upp ditt fordon med din reg. nummer eller fordonets modell.
Du kan också söka efter modellnamnet på ditt gamla batteri i vår korsreferenssökning.
Batterifinnaren hittar du här:
BIL / MOTORCYKEL / LASTBIL BATTERIER

8. Betalning

8.1 Vilka betalingsmöjligheter har jag?

Som privatkund kan du hos Batterionline betala med antingen kreditkort eller Klarna.

8.2 Jag har inte mottagit mitt kvitto/köpsfaktura?

Vi drar först av pengarna och fakturan när artikeln har skickats, fram till dess har endast en reservering gjorts på ditt konto. Detta innebär att du kommer att få en faktura/kvitto från oss runt klockan 12 dagen efter att din beställning har skickats.

Om du inte hittar fakturan/kvittot i din inbox kan det ha hamnat i ditt skräpposten, så se till att lägga till info@batterionline.se till dina kontakter.

8.3 Problemer i kassan/vid betaling

Om du har problemer med at få betalingen till at gå igenom, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon eller chat med en kort beskrivning av problemet

9. Kan vi som företag få lov till att betale via faktura/Peppol?

Det kan du! Det är möjligt att göra ett konto som företag eller som en offentlig sektor direkt på vår webbplats. Det kräver dock att du har ett offentligt reviderad redovisning. Om du inte har detta får du en proforma faktura eller så måste betala med kreditkort istället.

10. Prismatch

10.1 Jag har hittat en vara billigare ett annat ställe. Har ni prismatch?

Ja, det har vi. Du kan läsa mer om våra villkor för prismatch här: Prismatch

Om vi kan prismatcha den önskade artikeln på din beställning skickar vi din beställning omedelbart efter att vi har matchat varan. Om vi däremot inte kan matcha priset eftersom våra villkor inte är uppfyllda - kommer vi att kontakta dig.

11. Hur hittar jag den korrekta kabel?

Det finns många olika kablar och många är förvirrande då dom liknar varandra - det är därför vi har förenklat det på detta sätt med bilder av de varianter vi erbjuder i vårt sortiment.

Batterionline.se: © 2003-2024