Laddare till AAA, AA, C, D och 9V

Här får du vårt kompletta urval av batteriladdare, som kan ladda uppladdningsbara batterier av ol... Läs mer

Här får du vårt kompletta urval av batteriladdare, som kan ladda uppladdningsbara batterier av olika typer. Med en batteriladdare kan du alltid ha full effekt på dina laddningsbara batterier, så de är redo att användas i dina elektriska apparater. Batteriladdare finns för batterityperna AA, AAA, C/Baby, D/Mono och E/9V från välkända märken som eneloop, Energizer, Japcell, Varta och Ansmann.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 50

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 50

Sida
per sida

Vad bör jag veta innan jag köper en batteriladdare?

Först och främst, se till att batteriladdaren du väljer kan ta önskad batterityp. Välj någon en universell batteriladdare som passar flera batterityper. Därefter måste du fundera på hur många batterier laddaren måste kunna ladda på en gång, om den måste kunna ladda ett enstaka batteri åt gången, och om den måste kunna ladda olika batterityper samtidigt. Du kan välja mellan 2 typer av batteriladdning – långsam och snabb. Det är värt att komma ihåg att ju snabbare du laddar dina batterier, desto mer slitage får du på dem. Långsam laddning är skonsammare, men tar naturligtvis längre tid för en full laddning.

Finns det speciella funktioner i en batteriladdare?

Ja, i vissa batteriladdare kan man få funktioner som t.ex dessa:

Variabel laddningskontroll

Laddningskontrollen låter dig välja hur snabbt de uppladdningsbara batterierna ska laddas.

Detektering av defekta batterier

Du kan få batteriladdare som analyserar batterierna så fort du sätter dem i laddaren. Om batteriet är defekt eller inte lämpar sig för laddning visas det i en display och batteriet laddas inte.

Träningsprogram

Detta är ett program som lämpar sig väl för äldre eller slitna batterier, då det genom att omväxlande ladda och ladda ur batteriet kan förlänga dess livslängd.

Automatisk avstängning

När laddaren har laddat klart batterierna stängs den av automatiskt så att batterierna inte överhettas och går sönder. På så sätt skyddar du dina batterier och förlänger deras livslängd.

Batterionline.se: © 2003-2022