E/9V-batterier

Här kan du se vårt utbud av E engångsbatterier. Vi har bl.a. välkända varumärken som DURACELL, Ma... Läs mer

Här kan du se vårt utbud av E engångsbatterier. Vi har bl.a. välkända varumärken som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell och Varta.

Batteristorlek E (även kallad 9V) används t.ex. för brandvarnare och klockor.

Om du ska använda E-batterier för professionell ljudutrustning rekommenderar vi att du väljer uppladdningsbara batterier.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 20

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 20

Sida
per sida

Stort utbud av E-batterier

Vi har ett stort utbud av E-batterier till överkomliga priser. I vårt sortiment hittar du kvalitetsbatterier från populära märken som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell och Varta.

När vi handlar från våra leverantörer köper vi alltid in större partier, vilket gör att vi kan ge dig marknadens skarpaste priser. Du kan därför alltid hitta ett bra erbjudande bland vårt utbud av E-batterier.

E eller 9V batteri?

E-batteriet är också känt som ett 9V-batteri och används vanligtvis i enheter som brandvarnare, cykelljus, leksaker och klockor. Den här typen av batterier är fysiskt stora och kan därför även innehålla stora mängder ström, vilket gör ett 9V batteri idealiskt för strömkrävande enheter, eller enheter där batteriet måste ha lång livslängd.

9V litiumbatterier

Om du letar efter ett batteri till en enhet som har en mycket hög strömförbrukning, så kan vi rekommendera att du väljer ett 9V litiumbatteri, eftersom de vanligtvis håller längre än ett vanligt alkaliskt batteri. Dessutom är ett litiumbatteri resistent mot extrema temperaturer på så låga som -40°C och upp till 60°C.

Uppladdningsbara 9V batterier

Om din elektroniska enhet används ofta är ett uppladdningsbart 9V batteri en bra lösning. En är att du ofta kommer att få slut på ström, och därför finns det pengar att spara, men ett uppladdningsbart batteri är också bättre på att hålla spänningen, till skillnad från ett engångsbatteri. Nackdelen med ett uppladdningsbart batteri är att det tar slut på ström snabbare än ett engångsbatteri. Är det en elektronisk produkt som används sällan så blir därför ett engångsbatteri bättre i så fall. När du väljer ett 9V batteri måste du därför först bedöma hur ofta du använder varan i fråga.

Få volymrabatt för ytterligare köp

Köper du flera 9V batterier hos oss kan du få förmånliga rabatter när du köper i större partier. Vi har en kategori för storköp av alkaliska batterier där du hittar både AAA, AA, C, D och E batterier i större mängder. Om du i förväg vet att du kommer att behöva använda fler batterier kan du med fördel köpa flera på en gång och på så sätt spara pengar.

Batterionline.se: © 2003-2022