Powerbank

Om du behöver ström på språng är en powerbank den perfekta lösningen. Med en powerbank har du möj... Läs mer

Om du behöver ström på språng är en powerbank den perfekta lösningen. Med en powerbank har du möjlighet att ladda dina enheter var du än är. Vi erbjuder bra och billiga powerbanks med flera ingångar, i olika storlekar och färger och med varierande kapacitet. Hos Batterionlline.se hittar du ett stort utbud av powerbanks i olika storlekar och modeller. Se vårt urval nedan.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 25

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 25

Sida
per sida

Powerbank för dig som är på språng

Förhindra att dina enheter får slut på ström när du är på språng. Med en powerbank kan du alltid ha din smartphone eller surfplatta laddad, var du än är. En powerbank är den idealiska trådlösa laddstationen för dig som pendlar med tåg eller bil, och för dig som ska på festivaler och reser.

Vad betyder mAh?

mAh är en måttenhet för ström, som står för milli-Ampere-timmar. mAh indikerar en powerbanks kapacitet, vilket betyder att ju mer mAh en powerbank har, desto längre batteritid. Våra powerbanks är tillgängliga från 2500mAh till 26800mAh. Beroende på vilken enhet du behöver ladda kommer du i vissa powerbanker att ha flera laddningar på en fulladdad powerbank.

Vilken powerbank ska du välja?

Du bör välja en powerbank baserat på enhetens batterikapacitet och antalet laddningar du förväntar dig att behöva. Batteriet i din enhet har en viss kapacitet på mAh, och ska du ut på en långresa är det vettigt att välja en powerbank som kan ladda din enhet mer än en gång. En iPhone 14 har till exempel en batterikapacitet på ca. 3300 mAh, så en powerbank med 10 000 mAh kommer att kunna ladda din iPhone 3 gånger på en laddning. Storleken är en annan faktor när man köper en powerbank. Du kan få powerbanks i flera storlekar, så du kan även hitta plats för dem i både din väska, resväska och löparbälte. De större kraftbankerna, även kallade kraftstationer, är särskilt bra för bilsemestern eller campingresor, där du behöver en alternativ strömkälla för ström och laddning.

Batterionline.se: © 2003-2022