Uppladdningsbara batterier

På Batterionline.se har vi ett enormt utbud av uppladdningsbara batterier från Eneloop, COAST, En... Läs mer

På Batterionline.se har vi ett enormt utbud av uppladdningsbara batterier från Eneloop, COAST, Energizer, Duracell och Ansmann. Du hittar de vanligaste batterityperna AA, AAA, C, D och 9V, samt specialbatterier samlade nedan. Behöver du en laddare till dina laddningsbara batterier hittar du även ett urval av batteriladdare här.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 169

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 169

Sida
per sida

Varför ska jag välja uppladdningsbara batterier?

Laddningsbara batterier är en lite dyrare investering än vanliga alkaliska batterier, men i längden är det en billigare lösning. Om du måste använda dina elektriska apparater under en längre period är det praktiskt att kunna ladda de laddningsbara batterierna, istället för att köpa nya engångsbatterier. Dessutom slipper du förvara och kassera de många använda batterierna, vilket sparar utrymme och skyddar miljön på samma gång.

Vad betyder Svanenmärkningen på uppladdningsbara batterier?

Svanenmärkta uppladdningsbara batterier innehåller ett minimum av tungmetaller. Dessutom ställer Svanen även krav på effektivitet och hållbarhet, så Svanenmärkta batterier kan hålla längre och tåla många laddningar. Förpackningarna ställs också under hårda krav som säkerställer att en hög andel av materialen återvinns och återanvänds.

Hur länge håller uppladdningsbara batterier?

Det beror på olika faktorer, inklusive varumärke och användning. Laddningsbara batterier från Eneloop har t.ex. upp till 2100 avgifter och behåller 70 % av sin avgift i upp till 10 år. Om du underhåller dina laddningsbara batterier får du optimal prestanda och längsta möjliga livslängd av dem.

Batterionline.se: © 2003-2022