D / Mono batterier

På batterionline.se kan du köpa storlek D engångsbatterier i märkena DURACELL, Maxell, Energizer,... Läs mer

På batterionline.se kan du köpa storlek D engångsbatterier i märkena DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell och Varta.

Ett D-batteri används för t.ex. leksaker, lampor och ghettoblaster.

D-batterier kan även köpas som uppladdningsbara batterier som kan användas om och om igen.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 17

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 17

Sida
per sida

Stort urval av D-batterier

Om du behöver ett D-batteri, ta en titt bland vårt enorma urval av kvalitets-D-batterier från välkända tillverkare som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell och Varta. Hos oss kan du köpa billiga D-batterier utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Vi köper alltid in stora mängder från våra leverantörer, därför kan vi erbjuda dig de bästa priserna på batterimarknaden.

D, Mono eller LR20 batteri?

D-batteriet är den vanligaste beteckningen, men denna typ av batteri går även under namnen mono eller LR20 batteri. Batterier av den här storleken används vanligtvis i lite mer kraftfulla elektroniska enheter som ficklampor, barnleksaker, bärbara radioapparater och bomblaster. En av fördelarna med ett D-batteri är dess storlek, det är stort och kan därför hålla mer kraft än andra alkaliska batterier. Den höga kraftkapaciteten gör den också lämplig för elektroniska enheter som kräver mycket kraft.

Uppladdningsbara LR20-batterier

Om du letar efter ett batteri till en elektronisk enhet som du använder dagligen eller ofta rekommenderar vi att du väljer ett uppladdningsbart D-batteri. Ett engångsbatteri är dock bäst om enheten används sällan – till exempel en ficklampa. Det beror på att ett uppladdningsbart batteri är bättre på att hålla spänningen konstant i motsats till ett engångsbatteri. Ett uppladdningsbart batteri laddas dock ur snabbare jämfört med ett vanligt batteri, som är bättre på att hålla laddningen. Det är just därför ett engångsbatteri är bättre för enheter som används på lågfrekvent basis. Behöver du en laddare till dina alkaliska batterier, inklusive AAA, AA, C, D eller E, har vi ett stort utbud här.

Spara pengar genom att köpa fler D-batterier

För dig som behöver flera batterier av samma typ erbjuder vi volymrabatt vid storköp. Se vår kategori för storköp av alkaliska batterier och hitta ett paket som passar dina behov. Du kan få volymrabatt på både AAA, AA, C, D och E-batterier.

Batterionline.se: © 2003-2024