Billampor

Lampor på bilen är absolut nödvändiga, dels för att det är lagligt och dels för att det är säkert... Läs mer

Lampor på bilen är absolut nödvändiga, dels för att det är lagligt och dels för att det är säkert. Det kan kosta böter om du blir stoppad utan nödvändiga lampor på bilen. Vi säljer marknadens bästa glödlampor från Philips. De har lång livslängd och hög driftsäkerhet.

Billampor finns i olika modeller för olika bilar, därför har vi delat in billamporna i de 3 kategorier vi säljer. H7 och H4 är några av de mest populära modellerna.

De flesta kan enkelt byta billampor själva. Det är relativt enkelt, och det lönar sig därför att byta glödlampor på bilen själv istället för att låta en mekaniker göra det åt dig.

Vi säljer billampor både styckvis och i 2-pack.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 25

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 25

Sida
per sida

Vi fører bilpærer fra Phillips VisionPlus-serien. Det er en pære med forbedret lys og sikkerhet og komfort. Bilpærer i VisionPlus-serien gir 60 % mer lys ute på 50 og 75 meters avstand. Det gir bedre oversikt over skoler, veiforløp, hindringer og svinger. Det gir bedre forutsetninger for bedre navigasjon.

Med bilpærer fra X-treme-serien gir du deg selv helt optimale forutsetninger for sikkerhet ved nattkjøring. X-treme billys gir opptil 130 % høyere lysstyrke enn standard og forbedrer dermed lyskjeglen betydelig. Lyskjeglen fra bilpærer i X-treme-serien gir en uovertruffen lysopplevelse og høy grad av sikkerhet.

I tillegg bør WhiteVision-serien fremheves, som gir en utmerket kjøreopplevelse om natten, med hvitt xenonlys. WhiteVision gir 40 % ekstra lys. Bilpærer i WhiteVision-serien kombinerer stil og sikkerhet på en måte som bidrar til å personliggjøre bilen din. Det hvite lyset gir bilen et rent utseende.

Batterionline.se: © 2003-2024