FIAMM

Om man är på jakt efter ett blybatteri från Fiamm har man kommit till den rätta platsen. Detta ba... Läs mer

Om man är på jakt efter ett blybatteri från Fiamm har man kommit till den rätta platsen. Detta batteri går även under namnet blyackumulator och används för det mesta som ett bilbatteri. Tack vare storleken har blybatteriet plats för en stor mängd energi. Fiamm är ett av de märken som man kanske kommer att stöta på när man är ute efter ett blybatteri, och med hjälp av deras högkvalitativa batterier kommer det säkerligen inte att dröja länge förrän man har hittat det allra mest passande batteriet. I vår butik finner man dessa batterier i antingen 6 volt eller 12 volt.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 24

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 24

Sida
per sida

Vad är ett blybatteri?

Det var år 1859 som blybatteriet togs fram, och det blev sedan förändrat år 1876 för att nå den versionen av batteri som man kan se idag när man inhandlar ett blybatteri.

Blybatteriet är en typ av batteri som ibland går under benämningen blyackumulator. Det här stora batteriet gynnar vanligtvis konsumenter som ett batteri till ens bil. Bilar är dock i behov av en viss spänning, och för att nå denne använder man ofta flera olika galvaniserade celler. 6 celler kan exempelvis vara seriekopplade i de bilbatterierna med en spänning på 12 volt. För att hålla igång ett blybatteri krävs det att man ibland fyller på med vatten, och skälet till detta är att vattnet efter ett tag avdunstar. När det väl är dags att fylka på detta vatten ska man tänkta på att vanligt vatten från kranen inte är en god idé, då man kan finna klor och dylikt i det här vattnet. Istället är det möjligt att inhandla batterivatten om man inte har satsat på en typ av blybatteri med gel istället för vatten.

Vilka är Fiamm?

Fiamm är ett framåttänkande företag som lägger fokus på att erbjuda produkter som har att göra med batterier och blyackumulatorer. Dessa används därefter i olika motordrivna fordon för att ge kunder runtom i världen möjligheten att få tag på ett högkvalitativt batteri. Fiamm har tusentals anställda och arbetar varje dag mot att kunna erbjuda bilbatterier till omvärlden. Företaget hade sin början i Italien, och med sin 60+ års erfarenhet kan man lita på att de vet var skåpet ska stå när det kommer till just blybatterier. Kika gärna igenom vårt sortiment av högkvalitativa blybatteri och få tag på ett Fiamm batteri som passar en som handen i handsken. Så länge man kommer ihåg att batteriet med jämna mellanrum måste underhållas blir det inga problem. Det gäller enbart att inhandla batterivatten och att vid passande tillfällen fylla på med detta.

Varaktigheten för ett blybatteri

Batterier i allmänhet har en kortare eller längre livslängd beroende på hur väl man tar hand om det. När det gäller just blybatterier har livslängden att göra med om batteriet är nära att vara fulladdat eller inte. När man börjar nå slutet av sin laddning kommer batteriet givetvis inte att kunna ta till sig samma mängd av ström såsom tidigare. Ett sätt som blybatteriets livslängd kan försämras är om lampor, radion eller larmet ofta är igång trots att ingen laddning försiggår.

Om man känner med sig att batteriet håller på att bli sämre och är i behov av en ersättning kan man enkelt ta en tur över till vår webbutik och satsa på ett nytt blybatteri. Varför inte kika lite extra på just ett Fiamm batteri och se om det är någonting som faller en i smaken. Välj mellan antingen 6 volt eller 12 volt för att få det mest passande batteriet möjligt. Med ett blybatteri vid ens sida kan man enkelt njuta av sitt fordon i alla lägen.

Batterionline.se: © 2003-2022