Optima

Köp ditt Optima-batteri på batterionline. Optima levererar underhållsfria blybatterier av högsta ... Läs mer

Köp ditt Optima-batteri på batterionline. Optima levererar underhållsfria blybatterier av högsta kvalitet med snabbare laddning och upp till tre gånger längre livslängd. Köp ditt Optima-batteri idag. Då kommer vi att beställa hem det direkt och skickar till dig så snabbt som möjligt. Stort utbud av billiga bilbatterier.

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 21

Sida
per sida
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 21

Sida
per sida

Ens fordon är naturligtvis ganska viktigt på en daglig basis. Kanske behöver man köra till jobbet varje dag, sticka till mataffären eller plocka upp barnen från skolan. Med tanke på att man är ute och kör så ofta vill man givetvis ha ett fungerande batteri i bilen, och det är här som Optima batterier kommer in i bilden. I vår webbutik hittar man en stor mängd blybatterier som kan användas i ens fordon som ett bilbatteri. Med detta 12 volt batteri kan man försäkra sig om att ens bil kommer att hålla under en mycket lång tid.

Vilka är Johnson Controls?

De högkvalitativa Optima batterierna erbjuds av tillverkaren Johnson Controls Power Solutions som lägger fokus på att tillverka diverse bilbatterier. Det här företaget vet var skåpet ska stå när det kommer till både blybatterier och litiumjonbatterier. Dessa batterier kan användas till en mängd fordon och företaget har för närvarande 15 000 anställda. När man är i behov av just ett Optima batteri till sin bil är det i vår webbutik som man kan finna en stor mängd olika batterier. Dessa erbjuds i 12 volt varianter och kommer att bli ett förträffligt val om man är i behov av ett bilbatteri.

Ta hand om blybatteriet på rätt sätt

Hur tar man egentligen hand om sitt blybatteri så att det klarar av att hålla så länge som möjligt? Lyckligtvis nog är detta inte alltför svårt om man bara vet hur man ska ta sig till. Exempelvis kräver blybatterier att man ibland fyller på med nytt vatten, och grunden till detta är att det befintliga vattnet avdunstar efter ett tag. Var dock noga med att inte använda vatten som är taget från kranen. Den typen av vatten har nämligen klor i sig, vilket inte gynnar batteriet på något sätt. Istället finns det ett specifikt bilbatterivatten som man kan sikta in sig på.

Förutom underhåll gällande påfyllning av vatten ska man även komma ihåg att inte låta batterierna ligga oanvända alltför länge. När batteriet väl har tillverkats ska man inte vänta i mer än 15 månader på att använda sitt batteri. Då kan batteriet nämligen ha hunnit försämras, och inte vill man installera ett skadat batteri i ens bil. Om spänningen har nått under 12,4 volt är det även i behov av en omladdning. Därtill kan det vara bra att ibland göra en spänningskontroll om man har blybatterier som väntar på att få användas. Man vill ju som sagt inte installera ett svagt batteri i sin bil.

Förvara alltid blybatteriet väl

När det är dags för att förvara sina blybatterier finns det ett par saker som kommer att göra processen enklare och bättre. För det första ska man aldrig stapla flera blybatterier över varandra, då detta kan resultera i repor på batterierna. Därtill ska man aldrig lägga batterierna ner på sidan, då de kan börja läcka eller plötsligt falla. Se även till så att den platsen där man förvarar sina blybatterier inte har en för hög temperatur. Om det är rent för varmt i rummet riskerar man inte bara att ens Optima batteri laddas ur snabbare, utan det kan rentut sagt förstöra batteriet fullständigt. Sist men inte minst ska rummet där batteriet befinner sig i vara välventilerat, torrt och såsom tidigare nämnt inte alltför varmt.

Nu är man redo att inhandla sitt nya Optima batteri till bilen. Titta gärna igenom vårt breda utbud av olika Optima batterier som blir perfekta – oavsett vilken typ av bil man kör runt i. Med alla de olika 12 volt batterierna som man kan välja mellan är det nästintill en garanti att man hittar någonting som passar.

Batterionline.se: © 2003-2022