Telefon: 010 888 66 87

Måndag - Torsdag 10:00-16:00
Fredag: 10:00-15:00
Lunchstängt varje dag mellan kl. 12:00-13:00

Batterionline.se
c/o LKD Sverige Filial
Genvägen 1
231 62 Trelleborg

Organisationsnr: 516411-4901

E-mail: info@batterionline.se

Batteri Online erbjuder privatpersoner och företag kvalitetsbatterier till konkurrenskraftiga priser. Vi behandlar varje beställning efter bästa förmåga så att du får de bästa produkterna så snabbt som möjligt och till ett bra pris.

Genom att använda Internet som vår försäljningskanal sänker vi driftkostnaden nämnvärt då vi inte behöver några lyxiga lokaler och heller inte lägger ned några pengar på dyra försäljningskataloger etc. Batterierna som du hittar i vår nätbutik är därför billigare än de du hittar i varuhusen eller på köpcentret.

Batteri Online har fokus på att alltid leverera färska batterier av god kvalitet och vi arbetar därför med fjärrlager. Vårt fjärrlager i Danmark är stor och omsättningen av varor är mycket hög. På så sätt slipper vi riskera att batterierna ska bli gamla och dåliga och vi kan därför hela tiden garantera dig färska batterier. Alla beställningar vi skickar levereras via Postnord / UPS utan några dolda avgifter.

Vi utvidgar sortimentet varje dag och om det är något du inte hittar ska du inte tveka att kontakta oss. Vi återkommer så snabbt som möjligt med produkten till ett bra pris. Om du tvekar gällande vilken produkt som bäst passar ditt behov får du gärna kontakta oss via e-post eller slå en signal på telefon.

Vi jobbar hårt för att Batteri Online ska vara en enkel och användarvänlig webbutik. Har du några önskemål eller förslag sätter vi stort värde på om du kontaktar oss så att vi kan bli ännu bättre.

Tack för att du tog dig tid att besöka vår webbsida, vi hoppas att du trivs och att du får en trevlig köpupplevelse. :)

Batterionline.se: © 2003-2024